PCH1000

Lyft i full säkerhet

PCH1000 är speciellt utformad för industrisektorns lyftbehov och har det progressiva fångstsystemet (PCS), som är avgörande för att lyfta, sänka och hålla laster säkert. Oavsett om det gäller montering av telekommunikationsstrukturer, för att lyfta olika utrustningar på en plats eller helt enkelt för att dra laster, är PCH1000 mångsidig och säker. Dessutom finns ett brett utbud av förankringssystem tillgängliga så att du enkelt kan göra din installation.

Design

Mellan motorn och växellådan, säkerställer kopplingssystemet att drivtrumman inte roterar när motorn går på tomgång. När repet väl har förts in i PCS, aktiverar operatören kopplingen och påbörjar rörelsen genom att helt enkelt dra i repet horisontellt.

Rep låsnings systemet förhindrar att repet glider på trumman och håller fast lasten när repet släpps. Vinschen kan också användas för att sänka en last genom att koppla ur det progressiva fångstsystemet.

För att göra detta ska operatören helt enkelt dra i handtaget på rep låsnings systemet handtag och kontrollera repet under nedsänkningen.

Prestanda

Utrustad med 4-takts GXH50 Honda-motorn utvecklar PCH1000 en dragkraft på 775 kg och erbjuder en lyftkapacitet på 250 kg i ett enkelt rep.

Naturligtvis kommer block och taljor att låta dig öka dess kapacitet!

MAX dragkraft: 775 kg
UTVÄRDAT LYFTSNIT.: 250 kg
Vikt: 19 kg
Hastighet: 12 m/ minutt.
Motor : Honda 4-takt GXH50 cc 
Växellåda:
Växellåda i aluminiumlegering.
Värmebehandlade 3-växlade spiralväxlar. Axlar monterade på kullager. Smörjning av oljebad.
Växling: Växling
53: 1
Replåsning:
Rep låsnings system/ gasreglering.
Koppling:
Centrifugal
Broms:
Antireverserande rullager

43,909.00 kr